OgnitorenKs Toolbox - Windows Yardımcısı

OgnitorenKs Toolbox, Windows 10 / 11 sistemlerin x64 mimarisinde çalışacak şekilde geliştirilmiştir. Batch script kodlama dili kullanılmıştır. Windows deneyimini kolaylaştırması için hazırlanmıştır. Uygulama içinde illegal yazılım yoktur.

Toolbox ile yapılan program indirmeleri Winget üzerinden yapılmaktadır. Bundan dolayı uygulamaların en güncel sürümü indirilip kurulmaktadır. İndirme işlemlerinin yanında bir çok servis ve ayar üzerinde toplu bir şekilde düzenleme yapmanıza imkan tanır. Arayüz kullanıcı dostudur. Uygulamayı olabildiğince basit bir şekilde hazırladım. Yapmak istenilen işlem numarası tuşlanıp enter tuşuna basmanız yeterlidir.

Çalışmanın tüm hakları Hüseyin UZUNYAYLA'ya aittir. Çalışma üzerinde geliştirme, kopyalama, içeriğini değiştirmek yasaktır. Github sayfam üzerinde yasal yükümlülükler paylaşılmıştır. Telif ihlali durumunda yasal haklarımı kullanacağımın bilinmesini isterim.

 UYARI 

Toolbox antivirüsler tarafından virüs uyarısı alabilir. Bunun sebebi Defender için barındırdığı regedit kayıtları, NSudo ile yetki alması, güncelleme ve katılımsız kurulum araçlarının kurulum dosyalarını indirip kurmasını tehlike olarak algılamasıdır.

• Toolbox yönetici yetkisiyle çalıştırılması gerekiyor. Yönetici yetkisi olmadan çalıştırırsanız bunu kontrol edip Powershell üzerinden otomatik olarak yönetici olarak çalıştıracaktır.

• Toolbox'ın tüm kaynak kodları açıktır. Github üzerinden tüm detayları takip edebilirsiniz. Batch scriptten anlamam, uygulamana da güvenmem diyorsanız lütfen uygulamayı kullanmayın.

• Windows'un ekran ölçeklendirme ayarı Toolbox'ın pencere görünümünü bozabilir.

İndirme Linkleri

Online Katılımsız 

Manuel

Github Proje Sayfası

Güncelleme Notları [Yüzeysel Notlar]

Güncelleme Notları [Github-Tüm detaylar] 




Blogger tarafından desteklenmektedir.